De verkoop van uw horecabedrijf is een weloverwogen en soms toch ook een emotionele, maar toch zeker een belangrijke beslissing voor u als ondernemer. Discretie, nuchterheid, objectiviteit, strategie en vertrouwen zijn dan aan de orde. Financiële en juridische risico’s dienen zoveel mogelijk worden vermeden.

Het is daarom van belang om u bij de verkoop van uw bedrijf te laten ondersteunen door de Twentse Horeca.nl, een specialist in de horeca- en onroerendgoedbranche. Daarom mag U dan ook voor meer dan 100 % rekenen op de steun, advisering en begeleiding van de Twentse Horeca.nl, als u een dergelijke beslissing wilt gaan nemen.

Bent u voornemens een horecabedrijf of pand te willen verkopen, neem dan ook eens geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard starten wij altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bij u op de zaak. Natuurlijk is het mogelijk om naar aanleiding van het kennismakingsgesprek een waardebepaling af te geven, zodat de juiste vraagprijs kan worden bepaald. De exacte vraagprijs voor uw bedrijf en/of pand wordt uiteraard samen met u vastgesteld. En natuurlijk is discretie een zeer belangrijke zaak bij verkoop.

Wij maken in overleg met u een duidelijke en aantrekkelijke bedrijfspresentatie via onze internetsite en vermelding op vele andere horecasites. Wij selecteren serieuze kandidaat-kopers zorgvuldig voor u. Bezichtigingen vinden slechts in overleg met u plaats. Bij een serieuze kandidaat koper, voeren wij voor u de onderhandelingen en wij verzorgen voor u het gehele verkoop en/of eventueel verhuurproces van A tot Z. Ook het opstellen van alle akten, zoals o.a. de koop- en/of huurovereenkomst, de huur-in-de-plaatsstelling en het proces verbaal van feitelijke levering verzorgen wij voor u.

Uw belangen staan te allen tijden centraal!

Voor verdere vragen of informatie neem contact met ons op!