De aankoop van een horecabedrijf is een belangrijke beslissing voor zowel een ervaren als een beginnende ondernemer. Ongebondenheid, nuchterheid, objectiviteit, strategie en ervaring zijn dan aan de orde. Financiële en juridische risico’s dienen zoveel mogelijk worden vermeden.

Het is daarom van belang om u bij de aan- of verkoop van uw bedrijf te laten ondersteunen door de Twentse Horeca.nl, een specialist in de horeca- en onroerendgoedbranche. Daarom mag U dan ook voor meer dan 100 % rekenen op de steun, advisering en begeleiding van de Twentse Horeca.nl, als u een dergelijke beslissing wilt gaan nemen.

Als u op zoek bent naar een voor u passende horecalocatie, kunt u via het keuzevak “AANBOD” een overzicht verkrijgen van de horecagelegenheden, welke de Twentse Horeca.nl momenteel in verkoop heeft. Aangezien de horecagelegenheden van onze aanbieders soms op discrete wijze verkocht dienen te worden, geven wij in die situaties slechts een globale omschrijving op onze site.

Als er belangstelling is voor één van deze horecagelegenheden, neem dan uiteraard vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u dan van alle benodigde informatie voorzien. Naast het aanbod dat u op onze internetsite aantreft, hebben wij dikwijls diverse horecagelegenheden in onze portefeuille, waarmee wij op verzoek van de verkoper niet openlijk adverteren. Dus mocht u op onze site geen voor u geschikte locatie hebben kunnen vinden, bel ons dan gerust, misschien hebben wij juist de voor u geschikte locatie wel voorhanden.

Zoekopdracht?
Wij zoeken een passend bedrijf voor u en helpen u bij alle facetten van de aankoop. Denkt u hierbij aan taxaties, onderhandelingen, ondernemersplan, brouwerijcontacten, financiering, overeenkomsten, begeleiding bij overdracht etc.

Voor verdere vragen of informatie neem contact met ons op!